Ögrenciler 'Orman Benim' Kampanyasina Katildi

Ögrenciler 'Orman Benim' Kampanyasina Katildi

Denizli’de ilkokul ve ortaokul ögrencileri Tarim ve Orman Bakanligi tarafindan baslatilan Orman Benim kampanyasi kapsamina orman yanginlarina sebebiyet verebilecek çöpleri topladi.



Tarim ve Orman Bakanligi Orman Genel Müdürlügü tarafindan yurt genelinde baslatilan “Orman Benim” kampanyasi kapsaminda, ilkokul ve ortaokul ögrencilerinin katildigi, ormanlik alanlarda temizlik faaliyetine Buldanli ögrenciler de katildi.

Gülalan ve Alacaoglu ilkokulu ve ortaokulu ögrencileri ormanlik alanlarda bulunan öncelikle yanici ve yangin çikmasina sebep olabilecek maddeler basta olmak üzere çöp toplama islemi gerçeklestirdiler. Gülalan ilkokulu ve ortaokulu ögrencileri Dimbazlar Göleti çevresinde, Alacaoglu ilkokulu ve ortaokulu ögrencileri de Alacaoglu mahallesi çevresinde bulunan ormanlik alandaki çöp ve benzeri maddeleri, Buldan Ilçe Orman Müdürlügü ekipleri nezaretinde topladilar.

Yetkililer, kampanya ile özellikle çocuklara ormanin önemini anlatmak ve ormani koruma bilincini gelistirmeyi hedeflediklerini, çocuklardaki ilgi ve heyecani gördükten sonra kampanyanin amacina ulastigini söylediler. Kampanya ilerleyen günlerde ilçedeki diger okullardaki ögrencilerde devam edecegi belirtildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile