Öğrenciler Yabancı Dil Başarılarını Sahnede Sergiledi

Özel Gürçağ Okulları bir yıl boyunca öğrencilerine sunduğu yabancı dil öğretim programının meyvelerini ''Geleneksel 10. Yabancı Dil Etkinliği''nde sergilediler.

2. sınıftan 7. sınıfa kadar tüm öğrencilerin marifetlerini sundukları etkinlikte, tiyatro gösterileri, televizyon programlarının örnekleri, korolar ve skeçler ilgiyle izlendi.

Özel Gürçağ Okulları Genel Müdürü Hüseyin Gürsoy, ''Geleneksel 10. Yabancı Dil Etkinliği'nin, öğrencilerin hem yabancı dil becerilerini, hem de sosyal ve sanatsal yönlerini sergilemelerini sağladığını söyledi.

Amaçlarının 21. yüzyıl dünyasında yabancı dilin ne kadar önemli olduğunu öğrencilere de aktarmak olduğunu belirten Gürsoy, şunları söyledi:

''Özel Gürçağ Okulları, 26 yıldır çağdaş eğitim ilkelerinden ödün vermeden, Türkiye Cumhuriyeti-nin yarınlarına aydın, çağdaş, sorumluluk duygusuna sahip, araştırmacı, bilgi ve teknolojiyi özümseyen ve kullanan, ülkesinin geleceğinden sorumlu gençler yetiştirmiştir ve bugünden sonra da yetiştirmeye devam edecektir. Eğitim-öğretim yöntemlerindeki disiplinli ve modern bakış açısı, beraberinde velilerin güven ve desteğini getirmiş, kurumların büyümesi ve gelişmesi de soluksuz devam etmiştir. Ocak 2008-de temeli atılan ve teknolojinin son yenilikleri ile donatılan Ümitköy yerleşkemizde, öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirmeye çalışıyoruz.

Okulda İngilizce ve Almanca olmak üzere 2 dilde eğitim veriliyor. Geleneksel 10. Yabancı Dil Etkinliği'nde öğrencilerimiz, hir iki dilde de tiyatro gösterisi yaptı, televizyon programlarından örnek sundu, şarkılar söyledi ve skeçler sergiledi. Yabancı dildeki başarılarından gurur duyduk.''

Gösterilerin hazırlanmasına katkı sağlayan Almanca Öğretmeni Bilgen Bayraktutan da, tüm gösterilerin, öğrencilerin hem dil yeteneklerini sergilemelerine olanak tanıdığını, hem de toplumsal mesaj içerikli olduğunu söyledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile