Öğrencilerden Başkan Aksoy’a Ziyaret

Öğrencilerden Başkan Aksoy’a Ziyaret

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde bulunan Ünsal Tülbentçi İlköğretim Okulu öğrencileri, Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy'u ziyaret etti.

Safranbolu Ünsal Tülbentçi İlköğretim Okulu öğrencileri, Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy 'u Makamında ziyaret etti. Okulun son dönemde elde ettiği başarılarının anlatıldığı ziyarette Başkan Aksoy, öğrencileri tebrik ederek ödüllendirdi.

Başkan Aksoy, 'Sevgili gençler sizleri tebrik ediyorum. Sizlerin başarılarınız bizlerin onurlandırıyor, gururlandırıyor. Gösterdiğiniz başarılar öğretmen ve velilerinizin yoğun çabalarıyla gerçekleşiyor. Böyle başarıları gördükçe bu şehrin belediye başkanı olmaktan dolayı daha da gurur duyuyorum. Avrupa Birliği tarafından Safranbolu 'ya diplomasi ödülünün verilmesi kararlaştırıldı. Safranbolu 'daki korumacılık ve bunun sürdürülebilir olmasından dolayı, Safranbolu 'yu uluslararası anlamda ödüle layık konuma getirdi. Bunlar kolaylıkla olmuyor. Çaba ve emek gerektiriyor. Bu tür ödüller kuru kuruya gelmemesi lazım. Sizlerin gibi bilimsel sportif ve sanatsal alanlarda göstermiş oldukları başarılarla kökleşecek. Hepinizi gösterdiğiniz başarılardan dolayı tebrik ediyorum” dedi.

Başkan Aksoy öğrencilere teşekkür belgesi takdim etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile