Ögrencilerden Gazze'ye Destek Kampanyasi

Ögrencilerden Gazze'ye Destek Kampanyasi

Malatya’da ögrenciler okullarinda düzenlediklerini etkinlik ile elde ettikleri geliri Gazze’ye gönderecekler.

Malatya’nin Yesilyurt ilçesinde bulunan Selahaddin Eyyubi Anadolu Imam Hatip Lisesi Ortaokul Bölümü ögrencileri tarafindan Gazze’ye destek amaciyla okul bahçesinde etkinlik düzenlendi.

Ögrencilerin düzenledigi etkinlige aileler, ögretmen ve idareciler de destek verirken çevredeki birçok okul ögrencileri de alisveris yaprak destek oldu. Katilimin yogun oldugu etkinlikle hazirlanan yiyecek ve içecekler kisa sürede tükenirken elde edilen gelirin Gazze’ye gönderilecegi belirtildi.

Selahaddin Eyyubi Anadolu Imam Hatip Lisesi Müdürü Nuri Yanbay, Gazze’de devam eden zulümden dolayi ögrencilerin, ögretmen ve velilerin destegi ile hayir çarsisi düzenlediklerini belirterek, "Elde ettigimiz gelirleri Gazze’ye bagislayacagiz. Duyarliliklarindan dolayi tüm velilerimize, ögrencilerimize tesekkür ediyoruz. Gerçekten güzel bir etkinlik oldu. Basta Gazze olmak üzere dünyada zulüm gören bütün insanlara karsi bir duyarlilik seviyesinin yükseltilmesini istedik. Maksat hasil olmus Insallah. Emegi, katkisi olan herkese tesekkür ediyoruz. Katilim çok güzel. Komsu okullardan, idarecilerimizden, milli egitimden, belediyeden misafirlerimiz oldular. Destek verdiler. Gelenlerin keseleri dolu olsun. Allah hayirlarini kabul et Insallah" seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile