Öğrencilerden Resim Ve Yöresel Ürünler Sergisi

Ereğli Hatice Erdem Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi ile Nurdan Ahmet Orhan Oğuz ilkokulunun ortaklaşa yürüttüğü projede, öğrenciler Batı Karadeniz bölgesine ait fotoğraf ve yöresel ürünlerin yer aldığı bir sergi açtı.

Atatürk Kültür Merkezi Osman Sıral salonundaki serginin açılışında konuşan Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, projenin örnek bir çalışma olduğunu söyledi.

Proje isminin, 'Yaşadığım şehri seviyorum' olduğunu belirten Madenoğlu, 'Güzellikleri paylaşmak lazım. Acıları da paylaşmak lazım. Acılar paylaşınca azalır, sevinç ve mutluluklar paylaşılınca artar. Öyle zannediyorum ki, bu güzelliği paylaşan bütün ilgililerin ve davetlilerin mutlulukları artmıştır.' dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz da bu tür projelere her türlü desteği verme gayretinde olduklarını, ulusal ve uluslararası projelerde ilçenin önemli çalışmalar ortaya koyduğunu söyledi.

Hatice Erdem Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hüseyin Arslan da 28'i yabancı, 7'si Türk olmak üzere 35 ortaklı projenin her safhasında emeği geçenlere teşekkür ederek, sergide yer alan fotoğraflarla bölgenin anlatılmaya çalışıldığını ifade etti.

Sergi bir hafta boyunca gezilebilecek.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile