Öğrencilere Giysi ve Kırtasiye Yardımı

Kahta ilçesinde, köyde okuyan öğrencilere Beykent Üniversitesi Toplum Gönülleri Vakfı tarafından giysi ve kırtasiye yardımı yapıldı.

Kahta'da Edebiyat Öğretmeni İsmet Yılmaz ve Dilan Demircigil adlı öğrencinin girişimleri sonucu, Beykent Üniversitesi Toplum Gönülleri Vakfı üyeleri, Yassıkaya köyünde ilkokul öğrencilerinin tamamına kıyafet ve kırtasiye yardımı yaptı.
Dlan Demircigil,Beykent Üniversitesi Toplum Gönülleri Vakfı (TOG) ile internet üzerinden iletişime geçerek onlardan Yassıkaya köyündeki öğrenciler için yardım talep etti. Beykent Üniversitesi Toplum Gönülleri Vakfı üyesi olan İbrahim Yetiş, Dilan'a ve arkadaşlarına her konuda yardım yapmak istediklerini ifade ederek Yassıkayalı okulu yöneticileriyle görüştü.
Dilan Demircigil, gazetecilere yaptığı açıklamada, öğrenciler adına çok sevindiğini belirterek, destek olan yetkililere teşkkür etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile