Ögrencilere Spor Kiyafetleri Dagittilar

Ögrencilere Spor Kiyafetleri Dagittilar

Marmara Oltulular Dernegi tarafindan Oltu Ilçe Spor Müdürlügü ziyaret edilerek yaz kurslarindaki ögrencilere spor malzemesi yardiminda bulunuldu.

Marmara Oltulular Dernegi Baskani Fatih Hiçdurmaz, “Hepsi gelecek vadeden isil isil parlayan futbolcu ve güresçi adayi çocuklarimizla görüstük hos sohbetler ettik ögrencilerimiz bizlerden istek ve taleplerini dinledik. Çocuklarimiza yardimci olma adina bizlerden talep ettikleri spor ayakkabisi, futbol topu, antrenman esofmani ve antrenman yeleklerini tedarik ederek Ilçe Spor Müdürümüz Ömer Bektas nezdinde yönetim Kurulu üyemiz Yusuf Bektas ile birlikte teslim edip, heyecanlari ve mutluluklarina ortak olduk.

Ögrencilerimize destegini esirgemeyen Basta Yakutiye Belediye Baskani Dr. Mahmut Uçar olmak üzere kiymetli isadamlarimiza ve Marmara Oltulular Dernegimizin Kiymetli Yönetim Kurulu Üyelerine ayri ayri tesekkür ediyorum. Marmara Oltulular Dernegi olarak, dün oldugu gibi, bugünde ve yarinda gençlerimizin yaninda ve yakininda olmaya devam edecegiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile