Ögrencilere Trafik Egitimi Verildi

Ögrencilere Trafik Egitimi Verildi

Alasehir Ilçe Emniyet Müdürlügü ve Celal Sükrü Sayinsoy Ilkokulu yönetiminin ortaklasa yaptigi çalisma ile ilkokul ögrencilerine trafik egitimi verildi.

Alasehir Ilçe Emniyet Müdürlügü trafik polisleri tarafindan verilen egitimde kirmizi isik, sari isik, yesil isik bilgileri verilerek anlamlari anlatildi. Can güvenligi için isiklara uyulmasi, servis araçlarina binme, inme, araçlarda emniyet kemeri kullanma, karsidan karsiya geçerken uyulmasi gereken kurallar gibi konular da anlatilarak ögrencilere verilen egitim uygulamali olarak gerçeklestirildi.

Alasehir Celal Sükrü Sayinsoy Ilkokulu Müdürü Ismail Ekici, "En iyi ögrenme yaparak ve yasayarak ögrenmedir. Bizler okulumuzda çocuklarimiza trafik egitim ve kurallarini ögretiyoruz ancak çocuklarin polisleri görerek ve onlarla birlikte uygulamayi yasayarak ögrenmeleri daha etkili ve kalici oluyor. Ülkemizde araç sayimiz her geçen gün artiyor. Buna bagli olarak ilçemizde de araç sayisi hizla artmaktadir. Bu nedenle Alasehir Ilçe Emniyet Müdürlügü ile isbirligi yaparak, çocuklarimiza uygulamali egitim yapilmasini sagladik. Çocuklarimiz uygulamali ögrendikleri trafik kurallarini asla unutmazlar, bu tür çalismalarimiz devam edecek." dedi.

Alasehir Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri de, yapilan çalismanin çok yararli oldugunu, çocuklarin derse severek ve isteyerek katildiklarini belirterek, ögrencilere yönelik trafik egitimlerinin devam edecegini ifade etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile