Öğrencilere Ücretsiz Etüt

Öğrencilere Ücretsiz Etüt

Muş'un Varto ilçesinde faaliyet yürüten özel bir dershane, evlerinde çalışma imkanı bulamayan öğrencilere ücretsiz etüt imkanı sağladı.

İlçe merkezinde faaliyet yürüten Özel Osmanoğlu Bilişim Dersanesi, Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavı'na (ÖSYS) hazırlanan öğrencileri unutmadı. Evlerinde çalışma imkanı bulamayan öğrencilere etüt imkanı sağlayan dershane, yapılacak çalışmayla öğrencilerin daha rahat bir ortamda çalışmalarını sağlayacak.
Konuyla ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Özel Osmanoğlu Bilişim Dershanesi Müdürü Nejat Özsu, fiziki koşullardan dolayı evlerinde çalışamayan öğrenciler için böyle bir çalışma başlattıklarını söyledi. Çalışmayı haftanın dört günü uygulayacaklarını belirten Nejat Özsu; "Bilime, emeğe, insana saygı duyan eğitim anlayışımızla dershanemiz seçkin öğretim kadrosuyla Varto gençlerinin kazanımlarına ivme kazandıracağımıza inanıyoruz. Dershane yönetimi olarak aldığımız karar neticesinde evinin fiziki koşulu uygun olmadığı için çalışma imkanını yakalamayan öğrencilere Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri saat 21'e kadar iki nöbetçi öğretmen denetiminde soru çözme etütleri gerçekleştirdik. Bundan dolayı da isteyen öğrencilerimiz burada ders çalışmaları sağlanmış olacak" dedi.
Ücretsiz etüde devam eden Ümit Çelik isimli öğrenci ise, dershanenin uygulamasına çok sevindiklerini ifade ederek, yöneticilere teşekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile