Öğrencilerin İstediği Oldu

Dalaman Çiftlik İlköğretim Okulu'nda öğretmenlerinin başka sınıfa verilmesine tepki gösteren öğrenciler, isteklerini kabul ettirdi.

  Dalaman Çiftlik İlköğretim Okulu 2-A sınıfı öğrenci velileri , okulların kapanmasına kısa bir zaman kala sınıf öğretmenlerini başka bir sınıfta görevlendiren okul müdürüne tepki göstererek , önce Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerine ve daha sonra Kaymakam Ahmet Deniz ' e ve son olarak Muğla Valiliğine şikâyette bulunmuşlardı .
İzinden dönen İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Engin olaya el koyup , gerekli incelemeleri yaptıktan sonra , velilerin bu ısrarlı tutumu sonunda Ramazan Gönen ' i öğrenci ve öğrenci velilerin istediği gibi eski 2-A sınıfına döndürdü .
Konu ile ilgili bilgi veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Engin ; " Çiftlik İlköğretim Okulumuzun 3-A sınıfı öğretmeni rahatsızlanıp , rapor alınca Milli Eğitim Müdürlüğüne haber vermeden okul müdürü iki sınıfı birleştirip , 2-A Sınıfı Öğretmeni Ramazan Gönen ' i 3- A sınıfına görevlendirmiş . Öğrenci ve Öğrenci velileri okul müdürüne tepki göstererek şikâyette bulunmuşlar . Velilerin bu ısrarlı tutumu sonucunda öğretmenleri Ramazan Gönen ' i eski sınıfına döndürdük . Burada bir iletişim kopukluğu olmuş . Olmaması gereken bir olaydı " dedi .
İsteklerinin yerine getirilmesinden dolayı memnun olduklarını belirten öğrenci velileri ise ; " Bizlerin sıkıntılarını anlayarak sorunumuzun çözülmesini sağlayan başta Muğla Valimiz Fatih Şahin olmak üzere , Dalaman Kaymakamı Ahmet Deniz ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Metin Engin ' e çok teşekkür ediyoruz . Bizim amacımız evlatlarımızın en iyi şekilde eğitimlerini almalarını sağlamaktır . Bunu okul müdürü Adem Göl ' e rağmen başardık " dediler .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile