Ögrencilerin Projeleri Görücüye Çikti

Ögrencilerin Projeleri Görücüye Çikti

Ordu’nun Ünye ilçesi Mehmet Refik Güven Anadolu Lisesi ögrencileri tarafindan hazirlanan 4006 Bilim Fuari’nda 85 ögrencinin arastirarak hazirladigi 19 proje görücüye çikti. Mehmet Refik Güven Anadolu Lisesinde 85 ögrenci ve 18 danisman ögretmenin nezaretinde hazirlanan projelerin sergilendigi alanda, 19 proje ögrenciler ve ögretmenler tarafindan yogun ilgi gördü.



“Her seyden önce bu sergiler ögrencilerimizin arastirma ruhuna ciddi bir katki sagliyor”

Bilim sergisinde konusan Ünye Mehmet Refik Güven Anadolu Lisesi Müdür Bas Yardimcisi Kenan Cebeci, “4006 Bilim Fuari için 19 tane projeyle beraber okulda gayet güzel bir sergi ortaya çikardik. Önceki yillarda da benzer çalismalarimiz vardi ama bu yil bir öncekine göre daha görünümlü sekilde ortaya çikti. Bundan dolayi oldukça mutluyuz. Insallah bu çalismalarimiz basarili ögrencilerimizle beraber devami gelecektir. Her seyden önce bu bilimsel sergiler burada ögrencilerimizin arastirma ruhuna ciddi bir katki sagliyor. Ögrencilerimiz sunumlariyla yapacaklari bilimsel sergileri için ciddi bir arastirma yaptilar. Zaten amacimizda çocuklarimizin sorgulayarak ve arastirarak ortaya bilimsel bir çalismanin ortaya çikarilmasiydi. Bilim fuarimizda 85 ögrencilerimiz ile 18 ögretmenlerimiz görev aldi” dedi.

Yapilan konusmalarin ardindan bilim sergisinin açilisi Ünye Ilçe Milli Egitim Müdürü Özgür Tokgöz, Ünye Mehmet Refik Güven Anadolu Lisesi Müdürü Fatih Yildiz, okul müdürleri ve ögretmenler tarafindan yapilirken, sergiyi ise çok sayida ilçede bulunan ögrenciler ziyaret etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile