Öğrencilerin Rehberi Erkan

Öğrencilerin Rehberi Erkan

Erkan Eğitim Kurumları, SBS, LYS, YGS ve KPSS sınav sonuçlarına göre öğrencilerin tercih yapmalarına yardımcı olmak amacıyla bu yıl da stant kurdu.

Adana’da eğitim öğretimdeki kalitesiyle adından söz ettirmenin yanı sıra, sosyal sorumluluklarıyla da öne çıkan Erkan Eğitim Kurumları, SBS, LYS, YGS ve KPSS sınav sonuçlarına göre öğrencilerin tercih yapmalarına yardımcı olmak amacıyla bu yıl da M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi’nde stant kurdu. Stantta, öğrencilere uzman öğretmenler eşliğinde rehberlik ve danışmanlık hizmeti veriliyor.

Öğrenciler için bir dönüm noktası niteliği taşıyan tercihlerde hata yapılmaması için hiçbir ücret almaksızın katkı sunan Erkan Eğitim Kurumları rehber öğretmenlerinin bu hizmeti alışveriş merkezine gelen öğrenciler ve aileleri tarafından memnunlukla karşılanıyor.

Uzmanlar eşliğinde doğru bir tercih yapma olanağı bulan öğrenciler, kendilerine bu imkanı sunan Erkan Eğitim Kurumları ve MI Merkez Alışveriş Merkezi yöneticilerine teşekkür ettiler. Tercih standı, sınav tercihlerinin son gününe kadar hizmet verecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile