Düzce Belediyesi, saglikli, temiz ve daha yasanabilir bir Düzce olusturulmasi noktasinda Baskan Dr. Faruk Özlü’nün direktifleri dogrultusunda ‘Temiz Sehir Düzce’ slogani üzerinden baslatilan farkindalik kampanyasini sürdürüyor. Bu kapsamda her yastan ögrencilere yönelik gerçeklestirilen bilinçlendirme ve egitim faaliyetlerine devam eden müdürlüge bagli ekipler, Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden gelen talebe duyarsiz kalmayarak Erasmus Ka210 Okul Egitimi Stratejik Ortaklik Projesi kapsaminda yaptiklari çalismalar kapsaminda talep edilen egitimleri gerçeklestirdi.
ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi Kurulumunun saglanmasi adina iki egitim günü süresince okulun toplanti salonunda gerçeklestirilen egitimlerde toplam 450 ögrenciye israfin önlenmesi basta olmak üzere, atik yönetimi kapsaminda dogal kaynaklarin verimli kullanilmasi, atik olusumunun en az indirgenmesi konularinda ‘Sifir Atik’ egitimi verildi.
Slaytlar esliginde gerçeklestirilen egitimlerin sonunda Temizlik Isleri Müdürlügü tarafindan, siniflarda kullanilmak üzere atik toplama kutulari okul yönetimine teslim edilirken, okul yönetimi tarafindan ise ögrenciler tarafindan üretilen geri dönüsümlü çantalar egitmenlere hediye edildi.
Ögrencilerine Sifir Atik Egitimi
Düzce Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügü, ‘Temiz Sehir Düzce’ sloganiyla baslatilan saha çalismalarinin gelecek nesillere aktarilmasi adina düzenledigi okul egitimlerine araliksiz devam ediyor.



















