Ögretmen Esini Öldüren Koca Adliyeye Sevk Edildi

Ögretmen Esini Öldüren Koca Adliyeye Sevk Edildi

Samsun’da bosanma asamasindaki Ingilizce ögretmeni esini tabancayla öldüren büfeci koca, polisteki sorgulanmalarinin ardindan adliyeye sevk edildi.

Olay, Samsun’un Ilkadim ilçesi 19 Mayis Mahallesi’nde gece meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ilkadim ilçesinde bulunan Belediye Ortaokulu’nda Ingilizce ögretmeni olarak görev yapan Saadet Çay (43) ile büfeci esi Adem Çay (48) bosanma asamasinda olduklari için ayri yasamaya basladilar. Adem Çay, 2 çocuk annesi esi Saadet Çay’i kendi kafasina silah dayamis halde görüntülü arayarak ‘intihar edip kendini öldürecegini’ seklinde mesaj atti ve söyleyip son kez görmek istedigini söyledi.

Saadet Çay da kendisini öldürmesin diye yardim etmek için yanina erkek arkadasi ve 2 çocugunu da alarak konusmak için Adem Çay’in depo olarak kullandigi eve gitti. Saadet Çay ile Adem Çay arasinda Atakum ilçesinde bulunan yazlik evin kime kalacagi konusunda tartisma çikti. Yan odada bulunan Saadet Çay’in erkek arkadasi silahin doldur bosalt sesini duyunca kendini evden disari atip bekçilerden yardim istedi. Polis ve bekçiler evin kapisini kirip içeri girdiklerinde Ingilizce Ögretmeni Saadet Çay’i silahla öldürülmüs olarak buldular. Evde bulunan Adem Çay, Samsun Emniyet Müdürlügü Cinayet Büro Amirligi ekipleri tarafindan gözaltina alindi. Kasten yaralama, tehdit, yagma, görevli memura mukavemet gibi suçlardan 19 suç kaydi bulunan Adem Çay, polisteki sorgulanmalarinin tamamlanmasinin ardindan genis güvenlik önlemi altinda bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile