Ögretmen Ile Ögrencinin Gülümseten Diyalogu

Ögretmen Ile Ögrencinin Gülümseten Diyalogu

Van’in Gürpinar ilçesinde görev yapan sinif ögretmeni ile ögrencisinin sosyal medyaya yansiyan diyalogu izleyenleri gülümsetirken ögrencinin oglagina ise çok sevdigi ögretmeninin ismini verdigi ortaya çikti.

Gürpinar ilçesinde yer alan Kirkgeçit Ilkokulunda görevli sinif ögretmeni Umut Gürpinar ile ögrencisi Umut Berge’nin ‘yeni dogan oglak’ görüntüsü sosyal medya platformlarinda milyonlara ulasti. Izleyenleri gülümseten diyalog, sinif ögretmeni Gürpinar ile kucaginda oglak olan ögrenci Berge arasinda geçti. Sinif ögretmeni Gürpinar, evine döndügü sirada kucaginda yeni dogan sevimli bir oglakla ögrencisi Berge geldi. Berge, "Ögretmenim bakin bizim keçimiz oldu" dedi.

Bu sirada oglagin güzel oldugunu söyleyen ögretmen, ayrica oglagin adini sordu. Ögrencinin ise ‘Emrah’ diye cevap vermesi izleyenleri gülümsetti.

“Paylasilan video çok begenildi”

IHA muhabirine konusan Sinif Ögretmeni Umut Gürpinar, okuldan çikip eve dogru giderken Umut isimli ögrencisinin kucaginda oglakla kendisine dogru geldigini belirtti.

Bunun güzel bir ani olacagini düsünerek cep telefonunu çikarip kayit altina aldigini ifade eden Gürpinar, “O anda spontane olarak oglagin adini sordum. Umut da o an düsünerek oglagin adinin ‘Emrah’ oldugunu söyledi.

Bunu sosyal medyada paylastigimda çok fazla insanin begendigini, insanlarin talep gösterdigini gördüm. Bu da bizi çok mutlu etti. Köy ögrencileri merkezde yer alanlara göre daha naif, daha temiz, biraz daha yasantilari az çocuklar oluyorlar. Ben köy ögretmeni olmayi çok seviyorum. Ögretmenligin en kutsal yapildigi yerler. Umut; akilli, zeki ve akademik basarisi yüksek bir ögrencimizdir” dedi.

Köyde yasayan çocuklarin tamaminda hayvanlara karsi bir sevgi oldugunu dile getiren Gürpinar, “Çocuklar, bir keçiyle karsilasinca korkmak, çekinmek yerine sarilip, kucaklayip ögretmene kosarak getirebiliyor” diye konustu.

Hayvanlari çok sevdigini söyleyen minik ögrenci Umut Berge ise oglaga çok sevdigi ‘Emrah’ ögretmenin ismini verdigini kaydetti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile