Öğretmen Lisesi Öğrencileri Yetimlere Kardeş Oldu

Milli Eğitim Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığı'nın desteği İle İHH İnsani Yardım Vakfı'nın başlattığı "Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var" kampanyasına Oltu Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencilerinden destek geldi.

Oltu Anadolu Öğretmen Lisesi'nde okuyan öğrenciler topladıkları yardım ile 9 yetim çocuğun 1 yıllık masraflarını üstlendi.
Öğrencilere projeyi anlatan müdür yardımcıları Nimet Akbulut ve Kamil Salih, yetime bakmanın bir toplumsal gereklilik olduğunu belirterek, bu toplumsal görevin yerine getirilmesi adına yetimlere destek verilmesinin önemini vurguladı.
Her sınıfın bir yetime katkı sunmasının ve onları kardeş edinmesinin yetim kardeşlerimize büyük bir destek olacağını dile getiren Akbulut, "Bu proje ile öğrencilerimize küçük yaşlardan itibaren bilinçli, yardımsever, duyarlı insanlar olarak yetiştirebilmeyi daha fazla yetime destek sağlamayı ve yetim çocuklara yönelik yardımların yaygınlaştırılmasını hedefliyoruz" dedi.

Çocukların küçük yaşlardan itibaren bilinçli, yardımsever, başkalarının dertleriyle dertlenen duyarlı insanlar olarak yetişmelerine katkıda bulunan "Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var" kampanyası ile daha fazla yetime destek sağlanması ve yetim çocuklara yönelik yardımların yaygınlaştırılması hedefleniyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile