Öğretmenler Başarı İçin Veli Ve Öğrencileri Evlerinde Ziyaret Ediyor

Kütahya’nın Hisarcık ilçesine bağlı Kutluhallar ilköğretim Okulu öğretmenleri ev ziyaretleri yaparak okul dışında öğrenci ve velilerle görüşüyor.

Okul Müdürü Mehmet Coşar, yaptığı açıklamada, eğitimde kalitenin artırılması ve başarının yakalanmasının, ancak öğretmen, öğrenci ve veliler arasındaki iletişimin üst düzeye ulaşmasıyla mümkün olacağını söyledi. Coşar, “Ziyaretlerle öğrencileri ve velileri daha yakından tanıma fırsatı buluyoruz. Buradaki amacımız öğrencinin çalışma ortamını görmek aileleri daha iyi tanımak onları okula çekmek ve öğrencinin motivasyonunu en üst seviyeye çıkararak SBS de üstün başarı yakalamaktır” dedi

Öğretmenlerin öğrenci evlerini ziyaret etmeye başladığını ifade eden Coşar, " Benimle beraber okulumuzun Din Kültür ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Sebiha Kaya, Matematik Öğretmeni Ercan Tosun, Beden Eğitimi Öğretmeni Arslan Ağar ile Sınıf öğretmenleri Tuğba Yılmaz, Hanım Özcan ve Ramazan Budak ile birlikte öğle arası ve okul sonrası yapılan ev ziyaretleriyle öğrencilerimizin durumları ve yaşadıkları ortamı görüyoruz. Sorun varsa çözümüne katkıda bulunuyoruz. Sağlanan bu diyaloğun olumlu olarak eğitime yansıyacağına inanıyorum. Ev ziyaretlerimiz sonunda öğrencilerde iyi yönde gelişmeler gördük. Sene boyunca öğrenci veli ziyaretlerimize devam edeceğiz” diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile