Öğretmenler için 2022 yer değiştirme takvimi yayımlandı!

Öğretmenler için 2022 yer değiştirme takvimi yayımlandı!

Öğretmenlerin 2022 yılında yer değiştirme takviminin detayları belli oldu. İl içi yer değiştirme başvuruları 4-8 Temmuz'da, iller arası yer değiştirme başvuruları 25-29 Temmuz'da, mazerete bağlı yer değiştirme başvuruları 5-11 Ağustos'ta yapılacak.

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), kadrolu öğretmenlerin iller arası yer değiştirme başvuruları ile ilgili flaş bir duyuru yaptı.

İl içi isteğe bağlı yer değiştirmeler için başvurular 4-8 Temmuz'da alınacak ve atamaların valiliklerce gerçekleştirilmesiyle sonuçların ilanı, 19 Temmuz'da açıklanacak İller arası isteğe ve zorunlu çalışma yükümlülüğüne bağlı yer değiştirmelerde başvurular, 25-29 Temmuz'da alınacak ve atamalar 1 Ağustos'ta belli olacak.

Aile birliği, sağlık, can güvenliği mazeretleri ve engellilik durumu ile diğer nedenlere bağlı yer değiştirmeler için ise başvuruların kabul edilmesi ve onay süreci 5-11 Ağustos'ta, tercihlerin yapılması ve onay süreci ise 15-19 Ağustos'ta yapılacak. Atamaların ilanı da 23 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile