Ögretmenlere Sürpriz Kutlama

Ögretmenlere Sürpriz Kutlama

Izmit Belediyesi Spor Isleri Müdürlügü, her hafta kadinlara yönelik düzenlenen Saglikli Yasam Yürüyüsü etkinliginde bünyesindeki ögretmen ve antrenörleri bir araya getirdi. Etkinlikte, ögretmenlere özel pasta kesildi ve 24 Kasim Ögretmenler Günü kutlandi.

Kadinlara yönelik açik havada spor aktiviteleri organize eden Izmit Belediyesi Spor Isleri Müdürlügü, bu haftaki Saglikli Yasam Yürüyüsü etkinligini Ögretmenler Günü kutlamasina çevirdi. Bünyesinde görev yapan tüm beden egitimi ögretmenlerini ve antrenörleri yürüyüse davet eden Izmit Belediyesi Spor Isleri Müdürlügü yetkilileri, yürüyüs parkurunun bir bölümü geçildikten sonra grubu durdurarak, sürpriz bir kutlama ile günün anisina pasta kesimi gerçeklestirdi. Yaklasik 180 kursiyerin katilimiyla gerçeklesen kutlamada pasta kesildi. Pasta kesiminin ardindan geçmis dönemde görev yaptigi süre içerisinde kadinlarin spor yapmasina olanak saglayan Izmit Belediyesine verdigi destekten dolayi Melek Karademir’e plaket takdim edildi.

Etkinlikte konusan Izmit Belediyesi Spor Isleri Müdür Mithat Aga, tüm ögretmenlerin Ögretmenler Günü’nü kutladi.

Programda egitmenlerin yani sira, Izmit Halk Egitimi Merkezi Müdürü Zeki Kalaç, müdür yardimcilari Halit Velioglu, Ibrahim Kaygusuz, Asli Günerhan Sadik, bir önceki dönem müdür yardimcisi Melek Karademir ve Spor Isleri Müdürü Mithat Aga da yer aldi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile