Oğuzeli Belediyesi, yıl sonuna kadar yol sorununu bitirmeyi hedefliyor

Gaziantep merkez Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, ilçe genelde asfalt ve kilit taşı çalışmalarının aralıksız sürdürüldüğünü söyledi.

Öztekin

Gaziantep merkez Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, ilçe genelde asfalt ve kilit taşı çalışmalarının aralıksız sürdürüldüğünü söyledi.

Öztekin, yaptığı açıklamada, 2010 yılı sonuna yollarının tamamının temizleneceğini bildirdi. Oğuzeli halkının sorunlarıyla yakından ilgilendiğini söyleyen Öztekin, bugüne kadar 150 bin metrekare yol çalışması yapıldığını belirterek, hedeflenen çalışmanın tamamlanmasıyla Oğuzeli'nde yol sorununun büyük ölçüde tamamlanacağını kaydetti. Öztekin, göreve geldikten sonra önemli sorun olarak belirlenen yol sıkıntısı ile yakından ilgilendiğini belirterek, şöyle konuştu: "Ekiplerimiz şu anda bir çok mahallede çalışmalara devam ediyor. Bazı mahallelerimizde ise ekiplerimiz çalışmalarının büyük bir kısmını bitirdi. Altyapısı tamamlanan ve düzenli yerleşimin olduğu bölgelerde kilit parke çalışmalarına ağırlık verdik. Oluşturulan ekiple yama çalışmalarını aralıksız sürdürüyoruz."

Yol konusunda vatandaşlardan sabır isteyen Öztekin, "Oğuzeli'nde yol sorununu çözmek için samimi bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Oğuzeli'nin tamamını hemen bitirme şansımız yok. Ama Allah'ın izniyle bu dönem sonunda Oğuzeli'nde yol sorununu büyük ölçüde bitireceğiz." diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile