OİB Yönetim Kurulu Başkanı Sabuncu Açıklama Yaptı

Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Sabuncu, ''2012'de koyduğumuz ihracat hedefine ulaşmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu yıl hedeflenen, 20 milyar doların üzerindeki dış satışın yakalanacağına olan inancımız tam'' görüşünü iletti.

Sabuncu, yaptığı yazılı açıklamada, Moskova'da düzenlenen otomotiv fuarına katıldıklarını belirterek, Avrupa Birliği ülkelerindeki ekonomik sıkıntılar nedeniyle ihracat pazarlarının çeşitlendirilmesi gerektiğini, bunun için de Moskova'daki otomotiv fuarına katılımın önemli bir adım olduğunu kaydetti.

Türk otomotivcileri olarak yeni pazar arayışlarına her platformda devam ettiklerini vurgulayan Sabuncu, ''2012'de koyduğumuz ihracat hedefine ulaşmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu yıl hedeflenen 20 milyar doların üzerindeki dış satışın yakalanacağına olan inancımız tam'' ifadelerini kullandı.

Moskova'da düzenlenen ''MIMS Uluslararası Otomobil Teknik Servisi Otomotiv Parça ve Ekipmanları Fuarı''nda OİB olarak, ''En İyi Milli Katılım Standı'' ödülünü aldıklarını bildiren Sabuncu, şunları kaydetti:

''Bir sonraki sene, Türk Milli Stand alanını ikiye katlayarak fuara yeniden milli katılım organizasyonu düzenleyeceğiz. Fuara katılan tüm Türk firmalarını milli katılım şemsiyesi altında görmek istiyoruz.''

Muhabir: Büşra Nur Özcan / Vedat Yücebaş

Yayıncı: J.Jale Durgun
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile