OKA'dan Turizm Projesine Destek Saglanacak

OKA'dan Turizm Projesine Destek Saglanacak

Orta Karadeniz Kalkinma Ajansi (OKA) tarafindan ilan edilen 2024 Yili Turizmin Gelistirilmesine Yönelik Teknik Destek Programi kapsaminda Çorum Kültür ve Turizm Müdürlügü tarafindan hazirlanan proje kabul edildi.

Çorum Il Kültür ve Turizm Müdürü Sümeyra Bektas’in koordinatörlügünde hazirlanan “Çorum Sürdürülebilir Kamp Karavan Turizmi Gelistirilmesi Strateji Ve Eylem Plani Danismanligi Projesi” Orta Karadeniz Kalkinma Ajansi tarafindan 2024 Yili Turizmin Gelistirilmesine Yönelik Teknik Destek Programi kapsaminda desteklenmeye hak kazandi. Proje sözlesmesi, OKA Çorum destek ofisinde Il Kültür ve Turizm Müdürü Sümeyra Bektas ve Orta Karadeniz Kalkinma Ajansi (OKA) Genel Sekreteri Mehlika Dicle tarafindan imzalandi.

Bu proje ile olusturulacak stratejik ve eylem plani sayesinde Çorum Sürdürülebilir Kamp Karavan Turizmi alanlarinin ulusal ve uluslararasi düzeyde dogal, tarihi, kültürel ve sosyal degerleri ile miras potansiyellerine yönelik teknolojik, yenilikçi ve dijitallesen gelecegi vitrin alarak gelecekteki en az 5 yillik turistik, ekonomik ve marka degerlerine dönüsmesine yönelik kullanilacak, akilli sürdürülebilir turizm modellerinin ortaya çikarilmasi amaçlaniyor.

Kent merkezi ve ilçelerinde yürütülecek, Çorum Sürdürülebilir Kamp Karavan Turizmi Gelistirilmesi Strateji Ve Eylem Plani Danismanligi Projesi’nin yil sonuna kadar tamamlanmasi hedefleniyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile