Oktay Kaynarca Kendi Markasini Olusturdu

Oktay Kaynarca Kendi Markasini Olusturdu

Dizi ve filmlerin sevilen yüzü Oktay Kaynarca, bir moda markasi ile yaptigi is birligiyle yeni giyim markasinin tanitimini gerçeklestirdi.



Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, giyim sektörüne giris yapti. Kaynarca, markasinin tanitimini gerçeklestirdi. Kuruçesme’de bir mekanda düzenlenen tanitima cemiyet, moda, sanat, is ve basin dünyasindan önemli isimler katildi.

Kaynarca’nin sanat dünyasinin yildizlari arasinda yer alan dostlari Mehmet Aslantug, Selçuk Yöntem, Ozan Akbaba, Banu Sagnak, Sevinç Kiranli ve Nihat Odabasi gibi isimler de bu özel gecede Kaynarca’nin heyecanina ortak oldu. Gecede müzisyen Sehnaz Sam da verdigi konserle davetlilere keyifli saatler yasatti.

“Ürünlerim sinirli sayida üretildi”

Markasini çikartmanin mutlulugunu yasayan oyuncu Oktay Kaynarca, “Çok heyecanli bir gündeyim. Tercihlerimi yaparken kendin gibi ol mantigi ile hareket ettim. Bu sekilde daha gerçekçi ve daha dogru oluyorsunuz. Mümkün oldugumca hayatta da kendim olmaya çalistim. Bu koleksiyonumda o dogrultuda hazirladim. Giydigim zaman kendimi rahat hissettigim beni ifade eden seyleri tercih ettim. Koleksiyondaki her parçanin bir numarasi var. Örnegin; burada gördügün paltolardan 100 tane yok 25 tane var sinirli sayida üretildi. Koleksiyonlarimi ticaret mantigi yerine sinirli sayida üreterek çalisma yaptik. Bu yüzden bu ürünler benim için çok degerli” seklinde konustu.



“Eylülde sürpriz gelebilir”

Eylül ayinda bir sürprizin gelecegini belirten Kaynarca, “Bu sezon bir sey yapabilir miyim, yapamaz miyim onu düsünmeye çalisiyorum. Seyircimizi, eylül ayinda mutlaka bir sürpriz bekliyor. Sinemanin gelecegi kafamizda net bir sekilde belirleyemedigimiz için sinemaya dair bir sey su anda düsünmüyorum” dedi.



Tasarimlar dostlarindan tam not aldi

Kaynarca’nin sanat dünyasindan yakin arkadaslari olan Mehmet Aslantug, Selçuk Yöntem, Ozan Akbaba, Banu Sagnak, Sevinç Kiranli ve Nihat Odabasi da “Bugüne kadar oyunculugunda gösterdigi basariyi, modada da gösterecegine eminiz. Çok basarili bir marka olmus. Tasarimlar gerçekten de Oktay’i yansitiyor, basarilar diliyoruz” dedi.



“Benim en iyi halim Oktay Kaynarca halim”

Ismiyle özdes markasi hakkinda görüslerini paylasan Kaynarca, klasik çizgilerden aldigi gücü globalde fark olusturacak dokunuslarla tasarladiklarini ifade ederek, “Koleksiyonda yer alan her bir ürün; kalite, detay ve stili bir arada bulusturuyor. Kendi hikayesini yazan erkekler için farkli bir deneyim sunacak olan markada kasketler, deri ve yün eldivenler, özel tasarlanmis deri ve kürklerin bir arada kullanildigi ceket, pardösü ve paltolar, hafta sonu rahatligi için tasarlanmis sik spor parçalar ve elbette vazgeçilmezim takim elbiseler öne çikiyor. ‘Benim en iyi halim Oktay Kaynarca halim’ diyerek, herkesi bu ayricaligi yasamak üzere ürünlerimizi deneyimlemeye davet ediyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile