Oktay Vural, Diyarbakırspor'a destek verdi

MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural, demokratik açılım ile birlikte maçlarda tepki ile karşı karşıya kalan Diyarbakırspor'un ligden çekilmemesini istedi.

Vural, Diyarbakırspor'un ligden çekilmemesini, yöneticilerin ve taraftarlarının, takımın renklerine sahip çıkması gerektiğini söyledi.

Şehit yakınlarıyla bazı vatandaşların PKK terör örgütüne karşı gösteri girişiminin engellendiğini belirten Vural, “Milli birliğimizi kastedenlere karşı toplumun bir araya gelmesini istemeyen siyasi zihniyetle karşı karşıyayız” dedi.

Düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulunan Oktay Vural, Tarım ve Köyişleri Bakanlığınca 26 Ekimde yayımlanan Genetiği Değiştirilmiş Organizmalar (GDO) ile ilgili yönetmelikle, Türkiye'de GDO'nun üretimi ve tüketiminin serbest bırakıldığını bildirdi.

Hükümetin geçen yıl GDO konusunda kanun tasarısı hazırladığını ancak Meclise sevk etmediğini belirten Vural, MHP Grubu olarak GDO'nun üretimi, tüketimi ve sorunların tespiti amacıyla haziran ayında verdikleri Meclis Araştırması önergesinin Ak Parti Grubu tarafından gündeme alınmadığını söyledi.

Vural, yarın Başkanlık Divanının toplanmasını isteyerek, GDO'nun üretimi, tüketimi ve alınması gereken tedbirlerin tespiti amacıyla verdikleri Meclis Araştırması önergesinin, yarın gündeme alınmasını talep edeceklerini bildirdi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile