Okudukları okuldan hırsızlık yaptılar

Kocaeli'nde yaşları 13 ile 15 arasında değişen 5 öğrenci, eğitim gördükleri ilköğretim okulundan çaldıkları bilgisayar ve projeksiyon cihazlarını bir

Kocaeli'nde yaşları 13 ile 15 arasında değişen 5 öğrenci, eğitim gördükleri ilköğretim okulundan çaldıkları bilgisayar ve projeksiyon cihazlarını bir bilgisayar satıcısına satmak isterken yakalandı.

Kocaeli'nde Hanife Soykan İlköğretim Okulu'na bazı kişilerin girdiğini gören vatandaşlar, hırsızlık ihtimaline karşı polisi arayarak ihbarda bulundu. Olay yerine polislerin geldiğini fark eden şüpheliler, emniyet güçlerine görünmeden çaldıkları eşyalarla okuldan kaçmayı başardı. Ekipler okul içinde yaptıkları aramada 2 projeksiyon cihazı ile 1 bilgisayar kasasının çalındığını belirledi. Okuldan çalınan projeksiyon cihazı ve bilgisayar kasasının Gebze'de bir bilgisayar satıcısına satılmak istendiği tespit edildi.

Bilgisayar dükkanına gelen polis, aynı okulda öğrenim gördükleri anlaşılan S.S. (15) ve T.Ö.'yü (13) yakaladı. Hırsızlığı birlikte gerçekleştirdikleri anlaşılan öğrenciler G.A. (15), İ.Y. (15) ve S.K. (14) de daha sonra gözaltına alındı. Öğrencilerin polise verdiği ifadede, paraya ihtiyaçları olduğu için okulun giriş katındaki camları kırarak hırsızlığı gerçekleştirdiklerini söyledikleri öğrenildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile