Okul Aile Birliği’nden Gül’e Teşekkür Plaketi

Okul Aile Birliği’nden Gül’e Teşekkür Plaketi

İçel Pirireis Ortaokulu Okul Aile Birliği üyeleri, okullarına verdiği destekten dolayı İçel İl Milli Eğitim Müdürü Hasan’a Gül’e teşekkür plaketi verdi.


Pirireis Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Zehra Soysal, Başkan Yardımcısı Emel Özel, Okul Müdürü Mehmet Satır ve Müdür Yardımcısı İbrahim Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Gül’ü makamında ziyaret etti. Okul Aile Birliği Başkanı Soysal, okullarına yaptığı yardım ve destekten dolayı Gül’e teşekkür ziyaretinde bulunduklarını belirterek, “Okulların ihtiyaçları gerçekten büyük oluyor. Bu ihtiyaçları karşılayabilmek, sorunlara çözüm bulabilmek ise özveri gerektiriyor. Verilen emek ve zaman ise bu işin diğer bir boyutudur. İl Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başladığınız günden bu yana sizi hep yanımızda bulduk. Her konuda bize yardımcı olmaya çalıştınız. Okulumuz ve kendi adıma size teşekkür ediyor ve bu plaketi size takdim ediyorum” dedi.

Tüm okul ve kurumlara aynı mesafede bulunduklarını belirten Gül ise özellikle eğitim alanında yapılan birçok atılımın İçel’in marka kent olma algısına olumlu katkıda bulunduğunu belirtti.

Gül, eğitimde kalitenin artırılması ve uluslararası arenada yeterli donanıma sahip gençlerin yetiştirilmesi için eğitim camiası olarak seferber olduklarını ifade ederek, sunulan plaket için okul aile birliği ve okul yöneticilerine teşekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile