Okul bahçesine park edilen minibüs alev alev yandı

Edirne'nin Keşan ilçesinde, bir okulun bahçesinde park halindeki yolcu minibüsünde elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın sonucu araç kulla

Edirne'nin Keşan ilçesinde, bir okulun bahçesinde park halindeki yolcu minibüsünde elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın sonucu araç kullanılamaz hale geldi.

Alınan bilgiye göre, akşam saatlerinde özel bir firmada şoförlük yapan Gürel Karagöz (41), şirkete ait 22 ER 477 plakalı minibüsü Anafartalar Caddesi üzerinde bulunan Keşan Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nin bahçesine çekerek, okulun karşısında bulunan evine gitti. Saat 01.15 sıralarında ise elektrik kontağından dolayı minibüste yangın çıktı. Alevler kısa sürede büyüyerek tüm minibüsü sardı. Çıkan yangını cadde üzerinde devriye görevi yapan Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı trafik ekibi fark etti. Zaman zaman patlamaların da yaşandığı minibüsteki yangın, 2 itfaiye ekibinin müdahalesi sonucu söndürülebildi. Minibüsün yandığını evinin balkonundan gördüğünü ve okulun bahçesine koştuğunu ifade eden Gürel Karagöz ise olayın şokunu uzun süre üzerinden atamadı.

Çevrede toplanan vatandaşlar, yangının öğrencilerin okula geleceği sabah saatlerinde çıkmamasının olası bir faciayı önlediğini belirtti. Yangın sonrası hurda yığınına dönen minibüs, polisin incelemesinin ardından çekiciyle olay yerinden kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile