Okul Bahçesini, Spor Sahasına Çevirdiler
Düzce'de bir ortaokulun öğretmenleri, öğrencilerinin spor yapabilmeleri için okul bahçesine Voleybol, Basketbol ve Badminton sahası çizdi.
Yunus Emre Ortaokulu Müdürü Serhat Yoldaş, yaptığı açıklamada, çocukların rahat bir şekilde spor yapabilmelerine olanak sağlayabilmek için görsel sanatlar öğretmeni ve beden eğitimi öğretmenlerinden okul bahçesine, 'okul sporları' olarak bilinen badminton, voleybol ve basketbol sahalarının çizimini yapmalarını istediğini söyledi.
Okulun bütün imkanlarının kullanılarak okul sporları yapılabilecek bir 'okul bahçesi' oluşturulduğunu anlatan Yoldaş, sahalarının boyanması için Düzce Belediyesi'nden yardım istediklerini, bu sayede örnek bir okul spor bahçesini hayata geçirdiklerini kaydetti.
''Öğrencilerimizin enerjilerini pozitif anlamda atmaları ve spor yapmaları için okulumuzun bahçesini güzelleştirmeye karar verdik'' diyen Yoldaş, ''İki badminton sahası, bir voleybol ve bir basketbol sahalarının çizimi ve boyamasını gerçekleştirdik. Emeği geçen öğretmenlerime ve Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram'a teşekkür ederiz'' dedi.
Yoldaş daha sonra öğrencilerle birlikte yeni yapılan spor alanlarında basketbol oynadı.



















