Dün meydana gelen ve ehliyetsiz olduğu belirtilen bir sürücünün kullandığı aracın çarpmasıyla ağır yaralanan Gamze Gültepe, tedavi gördüğü Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yakınları ile görüştü. Yakınlarının hastanın yanına girmesinde sakınca gören doktorlar, çözümü telekonferans yönteminde buldu. Ailesiyle bir süre bu şekilde konuşan küçük Gamze'nin duygulandığı ve zaman zaman ağladığı belirtildi.
Görüşmenin ardından gazetecilerin sorularını cevaplayan Gültepe ailesi yakınları, kızlarının sağlık durumunun iyi olduğunu ancak gelinen noktada yaşadıkları acıyı hiçbir şeyin telafi edemeyeceğini dile getirdi.
Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Turan Aslan, hastalarının durumlarının genel itibarla iyi olduğunu anlattı. Anne Leyla Gültepe ile küçük kızı Gizem'in sağılık durumlarının iyi olduğunu anlatan Aslan, 13 yaşındaki Gamze Gültepe'nin gerekli bütün imkanlar kullanılarak tedavisinin sürdürüldüğünü ve moral kazanması için bugün ailesiyle görüştürüldüğünü söyledi. Aslan, hastalarının şuurunun açık ve genel olarak durumunun iyi olduğunu belirterek bir süre daha hastanedeki tedavi sürecinin devam edeceğini belirtti.



















