Okul Insaatlari Tüm Hiziyla Devam Ediyor

Okul Insaatlari Tüm Hiziyla Devam Ediyor

Manisa’nin Sarigöl ilçesinde depreme dayaniksiz oldugu gerekçesiyle yikilan ve kasim ayinda insaatina baslanan Sehit Esin Akay Ortaokulunun insaatinda kolonlar yükselmeye basladi. Binanin yeni egitim ögretim yilina yetistirilmesi hedefleniyor.

Sarigöl Ilçe Milli Egitim Müdürü Cezmi Yildirak ilçede yenileme çalismalari devam eden okul insaatlarindaki çalismalari yakindan takip ediyor. Depreme dayaniksiz oldugu gerekçesiyle yikimi yapilan ve kasim ayinda çalismalarin basladigi Sehit Esin Akay Ortaokulunun insaatinda incelemelerde bulunan Yildirak hedeflerinin okulun yeni egitim ögretim yilina yetismesi oldugunu söyledi.



Yildirak yaptigi açiklamada, "Devletimizin kökleri ne kadar derindeyse dallari da yeryüzünde farkli sekillerde göge dogru uzamaya devam ediyor. Bu gördügünüz sadece bir okul insaatina ait kolonlar degil, aziz devletimizin yenilmez gücünün göstergesi. ’Egitimin temelleri saglam atilmali’ düsturunu hem gerçek hem de mecazi anlamda uygulamaya devam ediyoruz. Ögrencilerimizin daha güvenli ve daha donanimli okullarda egitim görmeleri için çalismalarimiz devam edecektir. Ilçemiz Sehit Esin Akay Ortaokulunun binasinin yeni egitim ögretim yilina yetistirilmesi ve çocuklarimizin yeni yuvasina kavusmasini diliyoruz. Allah devletimize zeval vermesin." dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile