Okul Müdürü Kalbine Yenildi

Okul Müdürü Kalbine Yenildi

Bursa Mustafakemalpasa Nilüfer Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ali Riza Demireli (57), geçirdigi ani kalp krizi sonucu hayatini kaybetti.

Yaz tatili için ailesi ile birlikte Antalya’da oldugu ögrenilen Demireli, dün ani bir kalp krizi geçirerek Kemer Devlet Hastanesi’ne kaldirildi. Tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayan evli ve 1 çocuk babasi Ali Riza Demireli’ninyasamini kaybetmesi, egitim camiasini hüzne bogdu.

Nilüfer Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlügü’nü bir yil önce devralan Demireli’nin cenazesi, bugün Fatih Cami’nden kaldirildi.

Kaymakam Ahmet Altintas, Bursa Milli Egitim Müdürü Serkan Gür, Mustafakemalpasa Milli Egitim Müdürü Mustafa Efe, Emniyet Müdürü Riza Dinç ve egitim camiasinin katildigi namazin ardindan Demireli’nin cenazesi Adile Mezarligi’nda dualarla son yolculuguna ugurlandi.

Imam Hatip Lisesi’nin ilk mezunlarindan olan Ali Riza Demireli, 20 Subat 1965 tarihinde Mustafakemalpasa’da dünyaya geldi. Balikesir Üniversitesi Necatibey Egitim Fakültesinde Türk Dili ve Edebiyati Ögretmenligi Bölümü’nden 1989’da mezun oldu. Ögretmenlik meslegine 1990 yilinda Aksaray’in Boyali Ilkögretim Okulu’nda basladi.

4 yil sonra Mustafakemalpasa Endüstri Meslek Lisesine ögretmen olarak atandi. O tarihten beri çesitli okullarinda ögretmen ve yönetici olarak görev yapan Demireli, 2015 yilinda son görev yeri olan Nilüfer Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde atanarak, müdür yardimciligi ve 2021 yilinda ise ayni okulda müdürlük görevinde bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile