Okul Servis Şoförleri Kazasız Bir Yıl İçin Kurban Kesti

Okul Servis Şoförleri Kazasız Bir Yıl İçin Kurban Kesti

Yozgat’ın Sarıkaya S.

S Tur Minibüsçüler Kooperatifi Başkanlığı, yeni eğitim öğretim döneminin başlaması dolayısıyla, okul servis şoförlerinin kazasız, belasız bir yıl geçirmeleri dileğiyle kurban kestirdi.

Okulların açılması dolayısıyla Minibüsçüler Kooperatifi önünde bir tören düzenlendi. Törene Sarıkaya Kaymakamı Yaşar Dönmez, Belediye Başkanı Ali Osman Erbir, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Demir, İlçe Müftüsü Süleyman Eroğlu, Tarım Müdürü Mustafa Gökdoğan ve Sarıkaya servis şoförleri katıldı. Törende konuşan Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Arif Yılmaz, okulların açılması ile öğrenci taşıma işinin başladığını söyledi. Yılmaz, "Okulların açılmasına haftalar kala servis şoförlerimize yönelik seminerler düzenledik. Bu seminerde Emniyet Müdürlüğümüzce servis şoförlerimizin dikkat etmeleri gereken hususlar hakkında bilgiler verildi. Bu vesile ile bizde yeni eğitim kazasız belasız geçmesi dileğiyle Allah rızası için kurbanımızı kestik. İnşallah güzel bir yıl geçiririz." dedi.

Sarıkaya Kaymakamı Yaşar Dönmez dört yıldır ilçede görev yaptığı süre içerisinde Sarıkaya Tur şoförlerinden bu zamana kadar herhangi bir şikayet almadığını kaydetti. Dönmez, "İlçemizde taşımacılık yapan servis şoförlerimizin, işlerinin ne denli öneme sahip olduğunun bilincinde hareket ederek, çok şükür bu zamana kadar önemli bir kazaya sebebiyet vermediler. İnşallah bundan sonra da aynı titizlikle devam edeceklerine inanıyorum." diye konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile