Okul Sporları Federasyonu Başkanı Ayhan Pala Açıklama Yaptı

Okul Sporları Federasyonu Başkanı Ayhan Pala, ''2014'teki Dünya Liseler Voleybol Şampiyonası'nı İzmir'de gerçekleştirmek istiyoruz'' dedi.

İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan'ı makamında ziyaret eden Pala, 86 ülkeden 150 delegenin katılacağı Dünya Okul Sporları Federasyonu yönetim kurulu ve teknik kurul toplantısının 20-27 Kasım'da İzmir'de yapılacağını kaydetti.

Toplantıda gelecek 4 yılın planlamasının yapılacağını belirten Pala, ''Bu nedenle toplantı çok önemli. 2014'teki Dünya Liseler Voleybol Şampiyonası'nı İzmir'de gerçekleştirmek istiyoruz. Portekiz'le yarışıyoruz. Toplantıda 2014'ün de kararı alınacak. Ayrıca Uluslararası Okul Sporları Federasyonu'nun 40. kuruluş yıl dönümü de kutlanacak'' dedi.

İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan ise toplantının İzmir'de yapılacak olması nedeniyle çok sevindiğini belirterek, şöyle konuştu:

''Başkanımıza her türlü desteği göstereceğiz. 2014 için tesislerimiz hazır durumda, 32 ülkeden, 64 takım ve 1500'e yakın sporcu, idareci, antrenörün gelmesi bekleniyor. İlimiz ekonomisine de önemli katkı sağlayacak olan bu şampiyonayı gerçekleştirmek için uluslararası federasyonun İzmir'i tercih edeceğine inanıyorum'' dedi.

Muhabir: Ali Korkmaz

Yayıncı: Bahri Okumuş
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile