Okul Sporlari Küçük Erkekler Futbol Sampiyonasinin Çeyrek Finalleri Kula'da Düzenlendi

Okul Sporlari Küçük Erkekler Futbol Sampiyonasinin Çeyrek Finalleri Kula'da Düzenlendi

Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan düzenlenen ‘Okul Sporlari Küçük Erkekler Futbol Sampiyonasi’nin çeyrek final etabi bu yil Kula’da düzenlendi. 10 ilden 12 okul takiminin katildigi ve 3 gün süren sampiyonada Çanakkale, Balikesir’in Susurluk ve Manisa’nin Salihli temsilcileri Mayis ayinda yapilacak olan yari finallere katilmaya hak kazandi.

Gençlik ve Spor Bakanligi’na bagli Okul Sporlari Daire Baskanligi’nca düzenlenen ‘Okul Sporlari Küçük Erkekler Futbol Sampiyonasi’nin çeyrek final etabi bu yil Manisa’nin Kula ilçesinde düzenlendi.

Manisa, Izmir, Antalya, Bilecik, Yalova, Kocaeli, Kütahya, Usak, Balikesir ve Yalova illerinden 12 okul takiminin katildigi sampiyonada 200’ü askin sporcu, antrenör ve idareci, Gençlik ve spor Bakanligi tarafindan Kula’ya kazandirilan tesislerde konaklama imkani buldu. Birbirinden çekismeli geçen müsabakalarda A grubunu lider tamamlayan Çanakkale temsilcisi, B grubunu lider tamamlayan Balikesir’in Susurluk temsilcisi ve C grubunu lider tamamlayan Manisa’nin Salihli temsilcisi, Mayis ayinda düzenlenecek olan yari finallere katilmaya hak kazandi.

Sampiyonanin çeyrek final etaplari ile ilgili konusan Gençlik ve Spor Ilçe Müdürü Ufuk Özlem; “ Öncelikle organizasyonu ilçemize veren Bakanligimiza tesekkür ediyorum. Bu vesileyle ilçemizi ve yapilan spor yatirimlarini diger illere de tanitma firsati bulduk. Sporun sadece spor olmadigini, sosyal yönlerinin de oldugunu, 3 gün boyunca yaptigimiz gerek gezi programlari, gerek müzik etkinlikleri gerekse diger organizasyonlarla ortaya koyduk. 200 sporcu, antrenör ve idareciyi Kula Gençlik Kampi’nda misafir ettik. Faaliyetin Kula esnafina da katkisi oldu. Önümüzdeki yil Türkiye finallerini ilçemizde yapmak için simdiden hazirliklara basladik. Etkinlik boyunca bizlerden destegini esirgemeyen Il Müdürlügümüze, belediyeye ve sayin kaymakamimiza tesekkür ediyorum. Yine organizasyonu basariyla tamamlamamizda büyük katkisi olan ilçe müdürlügümüz personellerine, saglikçi destegi veren Ilçe Saglik Müdürlügümüze, güvenlik destegi veren Ilçe Emniyet Müdürlügümüze tesekkür ediyorum. Organizasyon sonunda A grubunu ilk sirada bitiren Çanakkale temsilcisi, B grubunu birinci sirada bitiren Balikesir (Susurluk) temsilcisi ve C grubunu birinci sirada bitiren Manisa (Salihli) temsilcisi okullara Mayis ayi içerisinde yapilacak Türkiye Yari Finallerine katilmaya hak kazandilar.” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile