Okul Sporlari Start Aliyor
Denizli’de 2021-2022 Egitim-Ögretim sezonu Okul Sporlari yarismalari basliyor. 9 Kasim Sali günü futbol ve voleybol maçlari ile ilk düdügün çalacagi organizasyonda, 45 ayri bransta faaliyetler gerçeklesecek.
2021-2022 Egitim ve Ögretim Sezonu Okul Sporlari yarismalari uzun bir aranin ardindan yeniden basliyor. Pandemi dolayisiyla geçtigimiz sene yapilamayan organizasyon, Denizli Gençlik ve Spor Il Müdürlügü koordinesinde yeniden basliyor. Voleybol, Futbol, Basketbol ve Futsal branslarinda basvurularin ardindan fikstür çekimi yapildi ve Gençlik Spor resmi sitesinde yayinlandi. 9 Kasim Sali günü saat 10.00’da baslayacak ilk maçlarda Voleybol Genç Kizlarda Denizli Gelisim Koleji ile Mustafa Kaynak Anadolu Lisesi Hasan Güngör Spor Salonunda, Gülay Kaynak Sarikaya MTAL ile Özel Denizli Bilim MTAL takimlari Vali Recep Yazicioglu Spor Salonunda karsi karsiya gelecek. Futbol da ise ilk maç Hilmi Özcan Anadolu Lisesi ile Filiz Abalioglu Anadolu Lisesi takimlari arasinda Akkonak Dr. Samim Gür Stadinda oynanacak. 2021-2022 sezonunda 45 bransta yarismalarin yapilacagi kaydedildi.
Ibanoglu, “Fiziksel aktivite aliskanligina dikkat çekti”
Okul sporlarinda hedefin bütün ögrencileri harekete geçirmek oldugunu söyleyen Gençlik ve Spor Il Müdürü Ahmet Ibanoglu, her ögrencinin fiziksel aktivite aliskanligi kazanmasi ve bunu gelistirerek kalici hale getirmesi için çalismalar yürüttüklerini ifade etti.
“Çocuklarimiz için akademik basari kadar sosyal, kültürel, sportif basarilar da önemli” diyen Ibanoglu çocuklarin bilgi ve yetenegine göre branslara yönlendirmelerin yapildigini sözlerine ekledi.



















