Okul Sütünden Yararlanan Özel Okul Öğrencilere Kaymakama Teşekkür Etti

Okul Sütünden Yararlanan Özel Okul Öğrencilere Kaymakama Teşekkür Etti

Geçen yıl sadece devlet okullarını kapsayan okul sütü projesine bu yıl özel okullarda dahil edildi.

Bu kapsamda Kütahya’nın Simav ilçesinde faaliyet gösteren Özel Bahar Koleji öğrencilerine de düzenlenen sade bir törenle okul sütü dağıtıldı. Okul sütlerini Kaymakam Yüksel Ünal’dan alan öğrenciler teşekkür etti. Okul sütü projesinde devletin kendilerini ayırmamasından memnuniyet duyduklarını dile getiren öğrenciler projenin devam etmesini istedi.

Özel Bahar Koleji Müdürü Mehmet Erdoğan, Tarım, Maliye ve Milli Eğitim Bakanlıkları tarafından finanse edilen Okul sütü Projesine bu yıl özel okulların da dahil edilmesinin öğretmen öğrenci ve velileri memnun ettiğini söyledi.

Sütlerin Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri dağıtıldığına vurgu yapan Erdoğan, “Öğrencilerimiz sütleri severek içiyorlar. Allah devletimize zeval vermesin” dedi.

Okul sütü projesinin Simav’da devlet okullarının yanı sıra ilçenin ilk ve tek özel okulu olan Özel Bahar Kolejinde okuyan öğrencileri de kapsadığına vurgu yapan Kaymakam Yüksel Ünal, proje ile öğrencilerin ömür boyu süt içme alışkanlığı kazanmasının hedeflendiğini kaydetti.

Projeyi başlatanlarla emeği geçenlere teşekkür ettiklerini ifade eden Kaymakam Ünal, “Projede hiçbir sıkıntımız yok. Başlatanlarla emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Projeden ilçemizde öğrenim gören yaklaşık 3 bin 500 dolayında öğrenci yararlanıyor” şeklinde konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile