Okula Dönüs Heyecani Morhipo'da Yasaniyor

Morhipo.com, okula dönüs heyecani yasayan çocuklar için birçok seçenegi bir arada sunuyor.

Morhipo.com'dan yapilan açiklamaya göre, her yastan ögrenciye hitap eden ürün yelpazesine sahip olan Morhipo, dünya markalarinin sneaker, tisört, sweatshirt ve esofmanlari ile çocuklara okul yolunda "cool" bir görünüm vadediyor.

Morhipo, yeni egitim yilina baslayacak ögrencilere hem okullarinda rahat edecekleri hem de tarzlariyla dikkat çekecekleri seçenekleri bir arada sunuyor. Nike, Adidas, Reebok gibi dünyaca ünlü markalarin en tarz sneaker, tisört, sweatshirt ve esofman seçenekleri ile ögrenciler konfor ve sikligi okullarina tasiyor.

Morhipo'nun okula dönüs koleksiyonunda yer alan çizgi film karakterli lisanli ürünler minik ögrencilere okul yolunda eslik ediyor. Miniklerin rüyalarini süsleyen çizgi film karakterleri, rengarenk okul ve beslenme çantalari ile kalem kutularinda hayat buluyor.

-Dijital çagin vazgeçilmezleri de Morhipo’da

Ögrenciler, stil ve konforu bir arada bulabilecekleri pek çok çanta seçenegini Morhipo'da kesfediyor. Ögrencilerin kalem kutusu ve renk renk kirtasiye ihtiyaçlari için de en zengin seçenekler ve ayricalikli firsatlar Morhipo'da bir arada bulunuyor.

Morhipo, bilgisayar ve tablet ürünleri için de birçok seçenek sunuyor. Dijital çagda ögrencilerin geleceklerini sekillendirmek için en önemli ve faydali ürünler en uygun firsatlarla Morhipo.com'da ögrencileri ve ebeveynleri bekliyor.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile