'Okula Gidiyorum' Diyerek Çiktigi Evine Bir Daha Dönmedi

'Okula Gidiyorum' Diyerek Çiktigi Evine Bir Daha Dönmedi

Kocaeli’nin Darica ilçesinde ikamet eden 14 yasindaki Sercan, dün sabah saatlerinde "okula gidiyorum" diyerek çiktigini evine bir daha dönmedi. Gözü yasli aile, saatlerdir ogullarindan gelecek iyi bir haberi bekliyor.

Edinilen bilgiye göre, Darica Aslan Çimento Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi’nde egitim gören Sercan Üstün (14), dün sabah saat 08.00 gibi okula gitmek için evinden ayrildi. Harçligini ve otobüs kartina yanina almayan Üstün’den ailesi saatlerdir haber alamiyor. Kayip ihbarinda bulunan gözü yasli Sabire (50) ve Süleyman Üstün (61) çifti, ogullarindan gelecek iyi bir haberi bekliyor.

"Ömrümden 10 sene gitti"

Oglunun okula kaydini yeni yaptirdiklarini ifade eden Süleyman Üstün, "Kitaplarini aldik. Dün beden egitimi dersi var diye evden çikti, bir daha da eve ugramadi. Bir an önce çocugumuzun eve dönmesini istiyoruz. Evvelsi gün 7-6 bin liraya taksitle telefonunu aldim. Yeter ki oglum bulunsun. Ömrümden 10 sene gitti. Telefonunu kaybettiyse eve gelsin. Bir telefon daha aliriz yeter ki eve gelsin. Önemli olan telefon degil, onun sagligi önemli benim için" dedi.



"Aksama kadar bekledim bekledim, dönmedi"

Oglunun bulunmasini isteyen anne Sabire Üstün ise "Dün sabah saat 08.00’de ’Okula gidiyorum’ diye evden çikti. Aksama kadar bekledim bekledim, dönmedi. Üstünde siyah beyaz hirkasi vardi, altinda mavi pantolon, gri ayakkabilari ve içinde turuncu tisört vardi. Evden beden egitimi dersine gitmek için çikti. Birkaç parça üst almis. Otobüs karti evdeydi, harçlik da almamis. Arkadasi yok. Eve dönmesin çok istiyorum" diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile