Okulda Bilim Fuari

Okulda Bilim Fuari

Samsun Çarsamba Fatih Ortaokulu’nda ’Bilim Fuari’ açildi.

Çarsamba Fatih Ortaokulu’nda, Milli Egitim Bakanligi ile TÜBITAK arasinda imzalanan "Egitimde Isbirligi Protokolü" kapsaminda Bilim Fuari düzenlendi.

Ülkede bilim kültürünün gelistirilmesine yönelik olarak 4006 TÜBITAK Bilim Fuarlari Destekleme Programi kapsaminda düzenlenen Bilim Fuari’nin açilisina Çarsamba Ilçe Milli Egitim Sube Müdürü Halil Kanat, okul müdürleri ve veliler katildi.



16 proje yer aldi

Senlik havasinda yapilan gerçeklestirilen fuarda, ögrencilerin canla basla çalisarak ekip ruhu içinde hazirlamis oldugu projeler görücüye çikti. Bilim fuarinin açilisinda fen bilimleri ögretmenleri tarafindan hazirlanan deney gösterisi izleyenler tarafindan büyük begeni topladi. 16 projenin yer aldigi fuar ziyaretçiler tarafindan büyük ilgi gördü.

Proje yürütücüsü Meltem Çotur yaptigi açilis konusmasinda, "Ögretmen ve ögrencilerimizin aylardir süren emeklerini izleyenlerle bulusturmak ve ögrencilerimizi gelecegin birer mucitleri ve arastirmacilari olarak hayal edebilmenin ilk asamasini tamamlamis olmak biz egitimciler için paha biçilmez bir duygudur. Bizleri bu önemli günümüzde yalniz birakmayan degerli tüm protokolümüze, velilerimize ve ziyaretçilerimize sükranlarimi sunuyorum. Ayrica bilim fuari projelerinin hazirlanmasinda ve sergilenmesinde emegi geçen tüm ögrencilerimizle danisman ögretmenlerimize tesekkür ediyorum" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile