Okullar Arasi O Ses Selendi Finali Gerçeklestirildi

Okullar Arasi O Ses Selendi Finali Gerçeklestirildi

Manisa’nin Selendi ilçesinde okullar arasi ses yarismasi düzenlendi. Yarismada ögrencilerin birbirinden güzel okudugu eserler katilimcilardan büyük begeni topladi.

Nazmi Gürcan Gençlik Parkinda düzenlenen, Ilçe Milli Egitim Müdürlügü Okullar Arasi O Ses Selendi Yarismasi finallerinde ortaokul ve lise kategorisinde ögrenciler seslendirdikleri birbirinden güzel eserlerle büyük begeni topladi. Kaymakam Halil Ibrahim Okumus ve beraberindeki müzik ögretmenleri tarafindan kurulan orkestra tarafindan verilen konser vatandaslar tarafindan ayakta alkislandi.

Yarisma sonunda ortaokul ve lise kategorisinde birinci olan Nevzat Eren Dönmez ve Seher Dam’a ödülünü Köprübasi Kaymakami Görkem Nalçaci, ikinci Aygül Yuca ve Görkem Argaç’a ödülünü Belediye Baskani Murat Daban, üçüncü Ipek Beste Yavuzcan ve Afra Örs’e Ilçe Milli Egitim Müdürü Ahmet Atasman tarafindan çesitli hediyeler takdim edildi.

Kaymakam Halil Ibrahim Okumus, yarismada jüri üyelerini ve yarismada emegi geçen müzik ögretmenlerini tebrik etti. Selendililerin yogun katilim sagladigi O Ses Selendi Ses yarismasina Köprübasi Kaymakami Görkem Nalçaci, Belediye Baskani Murat Daban, ilçe protokolü, ögretmenler, ögrenciler ve çok sayida vatandas izledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile