Okullarda İnceleme Yapıldı

Okullarda İnceleme Yapıldı

Gaziantep’in Araban ilçesi Milli Eğitim Müdürü Şükrü Gündeş, 2012-2013 eğitim-öğretim yılı öncesi okullarda inceleme yaptı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrü Gündeş, 2012-2013 eğitim-öğretim yılı dönemi başlamadan önce ilçe merkezi ve ilçeye bağlı köylerdeki eski ve yeni yapılan ilk ve ortaöğretim okullarını ziyaret edip, okulların fiziki yapısı hakkında incelemelerde bulundu. Okul yöneticilerinden çalışmalar hakkında bilgi alan Gündeş, okullardaki eksiklikleri yerinde tespit etti.

"2012-2013 eğitim-öğretim dönemi öncesinde okulları tek tek gezip eksiklikleri yerinde görerek tespit etmek istedik" diyen Gündeş, şöyle konuştu: "Sorunların çözümü için çalışmalar başlattık. Başarılı bir eğitim öğretim yılı geçmesi için çalışmaları aralıksız olarak sürdüreceğiz. Geleceğe yön verecek bir toplum oluşturmak için eğitim ve öğretimin ne kadar önemli olduğu bir gerçektir. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız, yeni bir eğitim-öğretim maratonuna başlamak üzere. Bu yıl Araban ilçe merkezi, Elif beldesi ve ilçeye bağlı köylerdeki tüm ilköğretim ve ortaöğretim okullarımızda hedefimiz, eğitim ve öğretimde en yüksek çizgiyi yakalamaktır. "
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile