Okulu Senlendiren Hareket

Okulu Senlendiren Hareket

Samsun Büyüksehir Belediyesi ‘Okullar Hayat Bulsun Projesi’ ve ’Gençlik Hareketi’ çerçevesinde ögrencilerin gönüllerine dokunuyor.

Okul bahçelerini estetik dokunusla muhtesem bir oyun alanina dönüstüren Büyüksehir Belediyesi, Gezgin Kütüphane ve Açik Hava Sinemasi ile de çocuklara unutamayacaklari anlar yasatiyor.

Samsun Büyüksehir Belediyesi, ‘Gençlik Hareketi’ etkinligi ve ‘Okullar Hayat Bulsun Projesi’ çerçevesinde okul bahçelerini oyun alanlarina dönüstürüyor. Proje kapsaminda Gençlik Hareketi üyeleri, Yakakent Karaaba Sehit Bayram Aksu Ilkokulu ve Ortaokulu’nda ögrencilerle bir araya geldi. Ilk olarak okul bahçesi çocuklar için rengarenk boyanarak, oyun alanlari hazirlandi. Okul duvarlari Küçük Prens temasi ile süslendi. Etkinlige 80 ögrenci katildi.

Açik hava sinemasinin kuruldugu etkinlikte çocuklar patlamis misir esliginde Küçük Prens filmini izledi. Ayrica Gezgin Kütüphane ile çocuklar kitaplarla bulusturuldu. Ögrenciler, kurulan oyun istasyonlarinda ise doyasiya eglendi. Unutamayacaklari güzel bir etkinlik geçiren ögrenciler Büyüksehir Belediyesi’ne tesekkür etti.

Ögrencilerden Beytullah Aksu, “Bugün bizim için muhtesem bir gün oldu. Çok eglendik. Okul bahçemiz rengarenk oyun alanina dönüstü bir anda. Gezgin Kütüphane’de birçok kitabi inceleme firsati bulduk. Açik hava sinemasi izlemek de ayrica güzeldi” yorumunu yapti.

Hülya Kütük isimli ögrenci ise “Gerçekten çok tesekkür ederiz, çok güzel alanlar yaptilar bize. Açik hava sinemasi çok güzel oldu. Her zaman her seye ulasma imkanimiz olmuyor bizim. O nedenle bu etkinlik için ne kadar tesekkür etsek az” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile