'Okulum Afete Hazir' Yarismasinda Birinci Oldular

'Okulum Afete Hazir' Yarismasinda Birinci Oldular

AFAD Baskanligi ile Milli Egitim Bakanligi koordinasyonunda düzenlenen "Okulum Afete Hazir" yarismasi çerçevesinde Altinküre Okullari, özel okullar ve Serdivan ilçesinde birinci, Sakarya genelinde ise ikinci oldu.

AFAD Baskanligi ile Milli Egitim Bakanligi koordinasyonunda düzenlenen "Okulum Afete Hazir" yarismasinda neticeler açiklandi. Bu çerçevede Altinküre Okullari, özel okullar ve Serdivan ilçesinde birinci, Sakarya genelindeki 745 okul arasinda ise ikinci oldu.

Okul tarafindan yapilan yazili açiklamada, "Tüm hazirliklarini tamamlayarak yarismaya katilan okulumuzun Sakarya Il Komisyonu tarafindan yarismaya katilan okullar arasinda basari elde etmesi bizleri gururlandirmistir. Afet riskleri konusunda ögrenci, veli ve ögretmenlerimizi bilgilendirmenin yani sira afet ve acil durumlarda binalarda yapisal olmayan zararlardan korunmaya iliskin gerçeklestirdigimiz önlemler neticesinde yaptigimiz faaliyetlerin de degerlendirildigi yarismada, okulumuzda afet farkindaligi arttirilmis, afet kültürü olusturularak buna özgün davranis modeli gelistirilmis ve uygulanmaya baslanmistir" ifadelerine yer verildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile