Öldürülen Şahsın Cesedi Morg Yerine Karakola Götürüldü

Öldürülen Şahsın Cesedi Morg Yerine Karakola Götürüldü

Beyoğlu’nda silahlı kavgaya dönüşen tartışmada Hasan Sağlam hayatını kaybetti.

Sağlam’ın sokak ortasında uzun süre bekleyen ceset, hastane veya Adli Tıp Kurumu morgu yerine cenaze aracına konularak Taksim Polis Merkezi’ne götürüldü.
Beyoğlu Taksim Caddesi üzerinde saat 12.30 sıralarında 4 katlı apartman yüzünden silahlı kavga yaşandı. Binayı apart otel olarak kullanmak için kiralayan Refik E. ile mal sahibini temsilen binaya gelen Hasan Sağlam tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Refik E. silahını çıkartarak Hasan Sağlam`ı vurdu. Refik E. daha sonra silahını yere bırakarak polise teslim oldu. Sokak ortasında herkesin gözü önünde yaşanan olayın ardından Hasan Sağlam’ın cesedi bir süre cadde ortasında bekledi.
Polis olayın ardından çevrede yoğun güvenlik önlemi aldı. Polis katıl zanlısı Refik E.’yi gözaltına alarak emniyete götürdü.
Bunun yanı sıra cadde ortasında vurularak öldürülen Hasan Sağlam’ın cesedi ise cenaze aracına kondu. Bir süre araçta bekleyen Sağlam’ın cesedi incelenmek üzere Taksim Polis Merkezi Amirliği’ne götürüldü.
Bu arada, öldürdüğü şahsın cesedinin bulunduğu polis karakoluna getirilen katil zanlısı Refik E. gazetecilerin sorularını cevapsız bıraktı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile