Ölen İşçinin Ailesine Ziyaret

Sakarya Tokatlılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdullah Misafir ve dernek yöneticileri, çalıştığı çöp kamyonunda sıkışarak ezilip hayatını kaybeden temizlik işçisi Salim Dolaman'ın ailesini ziyaret ederek, başsağlığı dileğinde bulundu

Sakarya Tokatlılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdullah Misafir ve dernek yöneticileri, çalıştığı çöp kamyonunda sıkışarak ezilip hayatını kaybeden temizlik işçisi Salim Dolaman'ın ailesini ziyaret ederek, başsağlığı dileğinde bulundu.
Çöp kamyonunda sıkışarak hayatını kaybeden temizlik işçisi Salim Dolaman'ın (33) eşi Muazzez Dolaman ve ailesini Kurban Bayramı'nda ziyaret eden dernek yöneticileri, aileye kurbanlık yardımında da bulundu. Ölen işçinin eşi Muazzez Dolaman, annesi Resmiye ve babası Selim Dolaman ile görüşen dernek yöneticileri, yaşanan olayı bir de onların ağzından dinlediler. Yaşananları anlatırken gözyaşlarını tutamayan Dolaman ailesi, "Olayın üstünden 2 ay geçti ama ne çalıştığı şirketten ne de belediyeden kimse
evimize başsağlığına gelmedi. Bu olay bizi daha da üzdü. Zaten ölüm olayı bir sır gibi önümüzde duruyor, halen aydınlanamadı. Bir tek Allah'ın kulunun başsağlığına gelmemesi ise bizi iyice sarstı ve kafamızı karıştırdı" şeklinde konuştular.
Muazzez Dolaman, eşini çok özlediğini belirterek, "O benim kaç yıllık eşimdi. Bir de kızımız var. Daha 2.5 yaşında. Hem ben hem de kızım Elif, Salim'i çok özlüyoruz" dedi.
Eşinin düğün ve düğün sonrası çektirdiği fotoğraflarına sık sık baktığını ve anılarının canlandığını anlatan gözü yaşlı eş Muazzez Dolaman, "Eşim geri gelmeyecek bunu biliyorum. Kabul etmek zor, ama hiç olmazsa ölüm olayı aralansın ve nedeni açığa çıksın. Suçlu veya suçlular kim ise cezalandırılsın" şeklinde konuştu.
Dolaman, Adapazarı Belediyesi'ne ait 34 DH 9038 plakalı kamyonun çöp boşaltımı esnasında yaşanan olayda ihmalkarlığı bulunan kişi veya kişilerin ortaya çıkarılmasını ve suçlu olanların cezasını çekmesini istedi. Acılı eş, "Eşimin ölümü beni derinden yaraladı. Ancak beni daha da üzen şey eşimin ölümünün bir sır gibi kalması ve olayın 2 ay geçmesine rağmen henüz tam olarak aydınlanamaması. Bu belirsizlik acımı daha da arttırıyor" dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile