Olgunlar Mahallesi Derneği Açıldı

YayladağŸı ilçesinde kurulan Olgunlar Mahallesi Sosyal YardımlaşŸma ve DayanışŸma DerneğŸi (OLGUNDER) için açılışŸ programı düzenlendi.

Olgunlar Mahallesi, Kahve meydanında düzenlenen programda konuşŸan OLGUNDER DerneğŸi Kurucu BaşŸkanı Mehmet TürkoğŸlu, köy halkı arasında birlik, beraberlik ve dayanışŸmayı arttırmak amacıyla böyle bir dernek açmaya karar verdiklerini belirtti.

Köy dışŸarısındaki hemşŸehrilerinin derneğŸin kurulmasında ciddi katkıları olduğŸunu söyleyen TürkoğŸlu, dernek olarak ayrıca köyümüzün sorunlarının, eksiklerinin giderilmesi ve gelişŸtirilmesi için projeler yapıp, Olgunlar'ı ilçenin örnek köyü yapmayı planladıklarını kaydetti.

Olgunlar mahallesine kayıtlı olan ve programa katılan Merkez Valisi Lütfullah Bilgin ve ElazığŸ Vali Yardımcısı AltuğŸ LJağŸlar da, derneğŸin açılmasında emeğŸi geçenlere teşŸekkür ederek, hayırlı olması temennisinde bulundu.
Program, yapılan dua ve yöresel yemek ikramıyla son buldu.
AçılışŸ programına, YayladağŸı Kaymakamı Turan Yılmaz, Belediye BaşŸkanı Mehmet Kalkan, İlçe Emniyet Amir Vekili İbrahim Yörük, YayladağŸılılar DerneğŸi BaşŸkanı Mehmet Yalçın ve çok sayıda vatandaşŸ katıldı.

 
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile