Oltaya Yavru Köpekbaligi Takildi

Oltaya Yavru Köpekbaligi Takildi

İçel’de çiktigi motoryat gezisinde amatörce balik avlayan Mehmet Ural’in oltasina yaklasik 70 santimetrelik yavru köpekbaligi takildi. Tekneye çikarilmaya çalisilan köpek baligi oltadan kurtulup kaçarken, o anlar cep telefonu ile görüntülendi.

Turizm isiyle ugrasan Ural, arkadaslari ile beraber gezmek için Kumkuyu Marina’dan motoryat ile ayrildi. Narlikuyu açiklarina geldiklerinde balik tutmaya karar veren Ural ve arkadaslari denize olta atti. Oltaya agir bir seylerin takilmasi üzerine heyecanlanan Ural ve arkadaslari bir taraftan oltayi denizden çekerken, diger taraftan da o ani cep telefonu ile kayda almaya basladi.

Ural’in güçlükle çektigi oltanin ucunda yavru köpekbaligi çikti. Tekneye alinmaya çalisilan köpekbaligi oltadan kurtularak denize düstü ve gözden kayboldu.

"Büyüklügü yaklasik 60-70 santimetre vardi"

Ural, olay günü arkadaslari ile Kumkuyu Marina’dan arkadaslariyla beraber motoryatla geziye çiktiklarini söyledi.

Giderken de ’belki balik yakalariz’ diyerek denize olta attiklarini anlatan Ural, "Narlikuyu civarina geldigimizde yaklasik 250-300 metre açikta oltamiza bir sey takildi. ’Acaba kayaya falan mi takildi’ dedik. Sonra ben oltayi çekiyorum, o çekiyor, ben çekiyorum, o çekiyor derken üzerimize dogru balik geldigini anladik. Bir balik yakaladigimizi anladik. Teknemize yanastiginda gördük ki köpek baligi. Tekneye aldik ama öyle bir çirpindi ki kaçti. Büyüklügü yaklasik 60-70 santimetre vardi. Sasirdik ve ürktük" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile