Oltulu Doga severlerden Rota Yapici ve Fen Bilimleri Ögretmeni Emre Kiziltan, “Iklim degisikligi gidisat olarak daha tehlikeli bir noktaya gelmistir. Dünyanin geleceginin ana gündemi iklim, doga ve çevre olmalidir. Yasam ve huzur kaynagimiz olan dünyamizin daha yasanabilir bir hale gelmesi için her zamankinden fazla gayret göstermeliyiz” dedi.
Çevre konusunda toplumsal duyarliligin artarak devam etmesi, gelecek nesillere yasanilabilir, saglikli, yesil ve temiz bir dünya birakilmasi temennisi ile yaptiklari etkinligi sonlandiran topluluk üyeleri, yürüyüslerin ve bilgilendirmelerin periyodik olarak devam edeceklerini vurguladilar.
Oltu Doga Severler Kirdag'da Türk Bayragi Açtilar
Uzun bir süredir Erzurum ili sinirlarinda egitimli ve bilinçli olarak doga yürüyüs etkinlikleri yapan Oltu Dogasever Toplulugu “05 Haziran Dünya Çevre Günü ”ne dikkat çekmek için Oltu’da bulunan Kirdag’in zirvesinde Türk Bayragi açarak farkindalik olusturmak istediler.



















