Oltu Nehrinde Kaybolan Babaya Ulasma Çalismalari Üçüncü Gününde De Devam Ediyor

Oltu Nehrinde Kaybolan Babaya Ulasma Çalismalari Üçüncü Gününde De Devam Ediyor

Erzurum’un Olur ilçesinde meydana gelen trafik kazasinda Oltu çayina düsen otomobilde kaybolan sahsin aranmasini üçüncü gününde devam ediliyor.

Otomobille ile Çaya düserek suya kapilan üç kisilik aileden anne ve kizinin cesedi bulunurken baba Fevzi Bulut’u arama çalismalarina bugün de devam edildi,

Olur’da önceki gün meydana gelen trafik kazasinda Oltu istikametinden Artvin istikametine giden Özkan Ölmez’e ait 39 TD 124 plakali otomobil ile Ormanagzi köyünden Olur istikametine giden 55 AFC 706 plakali otomobil Olur Yesilbaglar Mahallesinde kafa kafaya çarpismis, 2 kisi yaralanirken, 3 kisi sulara kapilarak Oltu çayinda kaybolmustu.

Kaza sonrasi otomobil içerisinde bulunan Ormanagzi köyünde ebe olarak görev yapan dört aylik hamile Büsra Tosun’un cesedine ulasildiktan sonra dün de anne Sevinç Bulut’un cesedine ulasilmisti. Baba Fevzi Bulut’u arama çalismalarina üçüncü gününde de devam ediliyor.

Arama çalismalarina bugün Senkaya Ilçe Jandarma Komando birligi de katildi.

Mehmetçik nehir boyunca su kenarlarinda arama yapacak. HES kapaklarinin kapatilmasi ile su seviyesinin düsürüldügü nehirdeki arama çalismalarina JAK, SAK, AFAD ve UMKE ekipleri katiliyor.

Öte yandan, ailenin yakini oldugu belirtilen Van Çatak Kaymakami Mehmet Erdem Akbulut da çalismalari yerinde takip ederek ekiplerden bilgi aldi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile