'Ölürüm Türkiyem' Sarkisini Söyleyen Papagan Güldürüyor

'Ölürüm Türkiyem' Sarkisini Söyleyen Papagan Güldürüyor

Kirsehir’de Mustafa Yildizdogan’in ’Ölürüm Türkiyem’ sarkisinin melodisini seslendiren papagan ilgi odagi oldu.

2008 yilinda vefat eden Dilaver Cebeci’ye ait oldugunu bilinen ve Mustafa Yildizdogan tarafindan bestelenen "Ölürüm Türkiyem’ sarkisinin melodilerini seslendiren papagan sosyal medyada büyük ilgi gördü. Sehirde takip edilen papagan hakkinda bilgi veren Hüdayi Pakel, ’cici’ adini verdikleri papaganin sivil toplum kurulusunun da daimi üyesi oldugunu söyledi.

Pakel açiklamasinda; "Bizimle toplantilarimiza katilir. Sendikamiza gelen emekli arkadaslarimiza yoldaslik eder. Onlarla birlikte Yildizdogan’in ’Ölürüm Türkiyem’ sarkisini seslendirir. Bize destek veriyor gibi hal içerisinde olur" dedi.



Ayni cins olmayan muhabbet kusuyla kafesi paylasiyor

Sivil toplum kurulusunda ayni cins olmamasina ragmen adini ’Yesil’ koyduklari muhabbet kusuyla ayni kafesin sahibi olan papaganin kavga etmedigini de aktaran Pakel açiklamasini söyle sürdürdü; "Ayni cins olmamasina ragmen ayni kafeste muhabbet kusumuz ’Yesil’ ile birlikte yasiyor. Ikilinin hiçbir geçimsizligi de yok. Egitimden gelen gücümüzü kullaniyoruz ve canlari da egitebilecegimizi söylüyoruz" diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile